Simább bőr infraszauna hatására

Infraszauna

Mindenki más motiváció miatt használja a szaunát. Vannak, akik csak átmelegedni szeretnének, vannak, akiknek a bőr feszessé tétele a lényeg az infraszauna használat során, de azok sincsenek kevesen, akik látják a pozitív hatásokat és egyszerűen csak használják.

A méregtelenítés és a narancsbőr eltávolítása sem mellékes szempont az infraszauna látogatók között. Ugyanis a mérsékelt, de folyamatos izzadás szép lassan, szinte kiolvasztja mindazt, amire nincs szükség.

Ennek következménye, hogy a bőr sima és feszes lesz. Ez a folyamat egyénenként változik, hiszen az emberek különféle állapotból indulnak. A táplálkozás és a vízivás is fontos tényezője annak, hogy a bőr és az alatta lévő rétegek milyen összképet adnak.

Az infraszauna lehetővé teszi, hogy egész évben a test karbantartása folyamatos legyen. Az izzadás sokat segít ebben, különösen a mértékletes izzadás. Sokan a finn típusú szauna magas hőmérsékletét nem bírják, vagy nem is engedélyezett számukra. Az enyhébb hőmérséklet kevésbé viseli meg a testet, ezért a legtöbbek számára megfelelő.