Jól biztosítható gurulós állványok

Épület állványzat

A Layher féle állványok megfelelnek a TÜV és az ÉMI, valamint egyéb EU-s építőipari biztonsági előírásoknak. Ez természetesen érvényes a gurulós állványok esetében is. Az építőiparban nagyon fontos a biztonsági előírások betartása, hiszen komoly baleseteket előzhet ez meg.

Az engedélyek biztosítása mellett, cégünk munkatársai minden esetben saját kezűleg szállítják és szerelik össze, valamint szét az állványzatot. Erre azért van szükség, hogy ne merülhessen fel kérdés, illetve kétely, hogy minden rendben van-e.

Ez által arról is gondoskodnak, hogy a gurulós állványok biztosítása megfelelő legyen. Fontos, hogy milyen talajra helyezik ezeket, mivel a kerekek, ha nincsenek megfelelően kitámasztva, elindulhatnak. Ezt sem a gyártó, sem cégünk nem engedheti meg magának.

A sokoldalúan használhatóak a gurulós állványok, ezért már nemcsak cégek, iparosok, hanem magánszemélyek is rendelik őket. Sokkal egyszerűbb és kellemesebb dolgozni ezekről, mint létráról. Arról nem is beszélve, hogy egyszerre többen lehetnek rajta.