Angol nyelvvizsga felkészítő tanfolyam minden szintnek

Angol nyelvvizsga felkészítő tanfolyam

Minden vizsgára tanácsos megfelelően felkészülni, hogy a megszerzett tudásunkat optimális keretek között tudjuk bemutatni. A BeHappy nyelviskola olyan célirányos angol nyelvvizsga felkészítő tanfolyam formájában ad útmutatást a tanulóknak, amellyel eldönthetik, hogy a nyelvi készségeik megfelelőek-e egy adott szintű megmérettetésre.

Ez roppant fontos minden résztvevőnek, hiszen kevesen vannak tisztában a valós ismereteikkel. Ebben a nyelviskolában a nyelvvizsga előtt 10 héttel megkezdődik a vizsgára való intenzív felkészülés.

Az angol nyelvvizsga felkészítő tanfolyam keretein belül heti két órában írásbeli angol nyelvvizsga felkészítő kurzus indul, amelynek során a tanárok begyakoroltatják az összes EURO vagy TELC írásbeli nyelvvizsga típusfeladatot.

Ennek során mindenki átismételheti a feladatokat, illetve extrán gyakorolhatja a számára nehézséget okozó típusfeladatokat. Az angol nyelvvizsga felkészítő tanfolyam természetesen a beszédkészség fejlesztésére is kitér a Language Practice órákon.